Parasta just nyt

 

Yöpaidassa vietetyt hitaat viikonloppuaamut. Lähestyvä loma, Asuntomessut ja Ruotsin reissu. Ensimmäinen sovittu tapaaminen pihasuunnittelijan kanssa ja pohjakuvan selkeytyminen. Chiapuuro kotimaisilla mansikoilla. Kesä!

Tällä hetkellä on jotenkin hyvä ja luottavainen mieli kotiprojektin suhteen. Pohja alkaa vihdoin selkiytyä ajatuksissamme, piha hahmottuu haaveiksi ja ensimmäiset tapaamiset on jo sovittu. Muutaman viikon sisällä olisi tarkoitus saada pohjakuvan luonnos numero kaksi ja käydä mahdollisesti tulevan pihasuunnittelijamme kanssa tontilla tutustumassa ympäristöön.

Asiat etenee.

Eniten kutinaa vatsanpohjassa aiheuttaa lähestyvät Asuntomessut. Olen odottanut heinäkuun 14. päivää enemmän kuin mitään pitkään aikaan. Aiemmin olen messuilla vain ihastellut sisustuksia ja haaveillut omasta kodista, mutta tällä kertaa saan ihan oikeasti poimia toimivia ideoita ja kauniita materiaaleja omaan kotiini.

Lähdemme messuille heti ensirytäkässä viikon päästä lauantaina. Reissu on jo sinällään odotettu, mutta kaiken kruunu on lähellä sijaitseva suvun mökki, kahdenkeskeistä aikaa rantalaiturilla ja vierailu Mikkelissä asuvien arkkitehti isovanhempiemme luona. Täytyy varata reissuun mukaan vihko ja kynä, kamera täydellä akulla ja laukullinen myslipatukoita. Myslipatukoita siksi, että olin viime vuonna vähällä pyörtyä ja saada hermoromahduksen, sillä en innostukseltani muistanut syödä. Tänä vuonna ei ole varaa hukata aikaa pyörtyilyyn, meillä on paljon nähtävää!

Onko siellä muita Asuntomessuille lähtijöitä?

5 Comments

 1. Mirka 10.7.2017

  Meillä ei ole tarkoitus tänä vuonna käydä Asuntomessuilla, vaikka mieli tekisi. On niin paljon muita kesämenoja osunut viikonlopuille, että ei vaan ehdi. Innolla odottelen kyllä lehtien ja blogien ”raportteja” messuilta. Saa sitä onneksi kuvienkin kautta inspiraatiota! 🙂

  Upean värinen seinä teillä! Oletteko ja laittaneet nykyisen asuntonne myyntiin?

  Vastaa
  • Kotiprojekti 10.7.2017

   Aika hyvin saa kyllä blogeista ja lehdistäkin inspiraatioita, sillä Asuntomessut tulee varmasti olemaan yksi puhutuimpia aiheita tulevina viikkoina. 🙂

   Kiitos. Tuo seinän väri on Tikkurilan Petrooli ja olen tykännyt niin kovasti, että samalla linjalla mennään varmaan myös uudessa kodissa.

   Tämä meidän rivitalokoti ei vielä ole myynnissä, mutta laitamme myyntiin varmaankin nyt heti alkusyksystä.

   Vastaa
 2. Anna-maija 12.7.2017

  Heippa,

  Mikä tuo ihana maali makuuhuoneenne seinällä on? Olen etsinyt täydellistä sävyä kuparin rinnalle ja tämä näyttäisi siltä! Ihanaa reissua ja kesää koko perheelle <3

  Vastaa
  • Anna-maija 12.7.2017

   Huomasinkin, että olit jo edellisessä kommentissa tähän vastannut 😀

   Vastaa
  • Kotiprojekti 12.7.2017

   Heippa,

   eli Tikkurilan Petrooli. Tosi kivan sävyinen! 🙂

   Ihanaa kesää teillekin! <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *