Lattiavalintoja

Aito, ajaton, kaunis ja ekologinen. Meidän valintamme on puulattia.

Lattiavalinta on ollut kotiprojektin alusta saakka täysin selvä ja tinkimätön asia. Jalkojen alla  aidon puun tuntu ja silmiä hivelevä kauneus tuo kotiin lämpöisen ja kodikkaan tunnelman. Sellaista tunnelmaa on millään muulla materiaalilla lähes mahdotonta luoda.

Viimeinen varmistus parkettilattiaan haettiin Timberwisen showroomilta Loimaalta viime tiistaina matkalla Turkuun. Upeiden puulattioiden joukosta nousi nopeasti yksi ylitse muiden, nimittäin mielettömän kaunis valkoöljyvahattu saarniparketti.

Vastaavanlaiseen saarniparkettiin ihastuimme myös Villa Saimaanhelmessä Mikkelin asuntomessuilla, mikä oli puolestaan kotimaisen Parlan parkettilattia. Todella kaunis sekin.

Nyt vain on tehtävä päätös. Otammeko Timberwisen valkoöljyvahatun saarniparketin vai Parlan Soprano 1s saarniparketin. Kumpikin on kotimainen valinta, mutta onko laadussa eroja?

 

4 Comments

 1. Hanna 25.7.2017

  Voin vaan suositella tuota saarniparkettia! Meillä on toki Karelian oma valkoöljyvahattu saarniparketti, mutta pois en vaihtais ikinä. Rakastan sitä mattaista pintaa, mutta ainoa miinus on se, että sukat kuluu nopeasti puhki! Mutta sukkia saa onneksi uusia. Tsemppiä teille rakennusurakkaan, lopputulos on varmasti upea!

  Vastaa
  • Kotiprojekti 25.7.2017

   Oi ihana kuulla! Kauan teillä on ollut parketti? Karelia ei olekaan minulle ennestään tuttu. Pitää tutustua.

   Hauska tuo sukkajuttu. Eipä ole tullut ajatelleeksi! 😀

   Vastaa
   • Hanna 25.7.2017

    Tää meidän asunto valmistui viime vuoden elokuussa, eli kohta vuoden! On se parketti vaan jalalle ihan eri tuntuinen ku laminaatti <3 ei voi muuta kun suositella!

    Vastaa
    • Kotiprojekti 26.7.2017

     Me muuten käytiin katsomassa heti eilen myös Karelian saarniparkettia ja se meni ainakin ulkonäöltään Parlan ohitse. Tosi kaunis! 🙂

     Osaatko sanoa mitään laatueroista näiden Parlan, Timberwisen ja Karelian osalta?

     Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *