Muutoksia

 

Hei vaan,

täällä ollaan! Osa teistä on saattanut jo luulla, että olen kadonnut jonnekin, mutta en suinkaan. On vain ollut hieman kiirettä viime viikkoina. Kiva kun olette silti jaksaneet käydä kurkkimassa blogia ja piristäneet minua muutamalla kommentillakin poissaoloni aikana. Osa teistä saattaa olla hyvinkin ajantasalla viimeaikaisista tapahtumista Instagramin ansiosta, mutta toisille tämä saattaa olla uutta tietoa.

Niin kuin aloituskuvista voi jo päätellä, olemme viettäneet tässä välissä yhden viikon Italiassa ja yhden täydellisen päivän Venetsiassa. Loma tuli todella loistavaan hetkeen, sillä loman jälkeen aloitin arjen aivan uudenlaisessa työssä. Yksi viikko on nyt siis jo uutta työtäkin takana, joten ymmärrätte ehkä sen, että kiirettä on riittänyt.

Kaikkien näiden muutosten ja informaatioähkyn ohella olemme tietenkin yrittäneet viedä taloasioita eteenpäin. Syksy tulee kovaa vauhtia ja nykyisen talon myyntikin olisi pian aloitettava. Useita palavereja on viime viikon aikana käyty ja muutamia isoja pohdintojakin tehty kotiprojektin tiimoilta. Saas nähdä mitä tässä vielä tapahtuu.

Lähipäivien aikana muutamien isojen juttujen pitäisi onneksi varmistua, joten palaan sitten heti kertomaan projektin kulusta. Luulen että jo ensiviikolla olemme huomattavasti tyynemillä vesillä, kuin edellisten viikkojen aikana.

Nyt onkin taas lähdettävä tästä hommiin. Huomenna on siskoni vauvan ristiäiset Helsingissä ja minä tohelo tajusin vasta äsken, ettei meillä ole edes juhla-asut kunnossa. Eiköhän me jotain silti keksitä.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! <3

2 Comments

 1. mirka 3.9.2017

  Hei! Ihania lomakuvia, itsekin olen kevään reissua tässä pyöritellyt ja lomakuume on valtava. Mies haluaisi viedä tytön legolandiin mutta minua kiinnostaisi vähän lämpimämmät suunnitelmat. Katsotaan! 🙂

  Onnea sinulle uusiin haasteisiin. Mielenkiinnolla jään odottelemaan mahdollisia uusia talojuttuja alkavalle viikolle!

  Vastaa
  • Kotiprojekti 28.9.2017

   Italia on kyllä ihana! Mun vanhemmat on parhaillaan Roomassa ja sieltä satelee mielettömiä lomakuvia.

   Olen muuten joskus pienenä käynyt legolandissa ja sekin oli hieno kokemus.

   Kiitos, uudet työt on lähtenyt hyvin käyntiin. Aika on tosin mennyt täysin perehtymiseen ja illat olen ollut ihan väsynyt päivän asioista. Eiköhän tämä tästä tasoitu.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *