Hyvä arki, kiireestä viis

Viimeiset pari kuukautta arki on ollut melkoista mylläkkää, kun yhtä jos toista on sattunut eteen samanaikaisesti. Uusi työ on vienyt mukanaan innostavin haasteineen, mikä on tehnyt koko arjesta mielekkäämpää ja energisempää. On sanomattakin selvää, miten suuri vaikutus työhyvinvoinnilla on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työni on tällä hetkellä mielenkiintoista ja sopivasti haastavaa, eikä työilmapiirissä ole valittamista. Tämä loistava yhtälö on kohentanut elämänlaatuani hetkessä, mikä luonnollisestikin näkyy myös kotona perheemme arjessa.

Onneksi pimeästä marraskuusta huolimatta arki rullaa jouhevasti. Kotipuolessa illat ja viikonloput kuluu kaappeja koluten, siisteydestä nipottaen ja muuttolaatikoita täyttäen. Väliaikaiseen vuokra-asuntoon muutto on jo kahden viikon kuluttua ja sitä ennen aion päästä eroon viimeisistäkin turhista tavaroista. Niinpä ravaan kirpputorin ja kodin väliä parin päivän välein pussukoita kuskaillen. Kodin siisteydestä on pidettävä nyt myös turhankin tiukasti kiinni, sillä yllättäviä asuntonäyttöjä voi tulla eteen hetkenä minä hyvänsä. Koti on laitettu viikko sitten myyntiin ja näyttäisi siltä, että tänä Jouluna kuusi kannetaan sisään jonkun muun kuin mieheni toimesta.

Vaikka kiireinenkin arki voi olla hyvää arkea, niin valehtelisin jos väittäisin, etten ajatuksissani kulkisi jo kohti rauhallisia iltoja glögin ja kirjan äärelle.

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

 

2 Comments

 1. mirka 26.11.2017

  Ihana kuulla teidän kuulumisia pitkästä aikaa. Mahtaako tänne kuitenkin alkaa tulla lisää talokuulumisia lähemmin, kun on enemmän kerrottavaa? 🙂 Täällä ainakin innolla odotetaan.

  Onpa kiva, että uusi työsi on osoittautunut sopivan haastavaksi ja työyhteisö mukavaksi, sillä on kyllä suuri merkitys arkeen!

  Ps. Upea takki sinulla, alkoi minunkin tehä mieli punaista talvitakkia(kun uusi pitäisi joka tapauksessa ostaa), upea väriläiskä! 🙂

  Vastaa
  • Kotiprojekti 9.12.2017

   Hei Mirka,

   kiitos kommentistasi. Talokuulumisia tulee ehdottomasti sitten lisää, kun projekti vähän etenee ja pääsee kunnolla vauhtiin. Keväällä sitten alkaa tapahtua tontilla ja materiaalivalintojakin aletaan pohtia enemmän. Niin kuin projekteilla on yleensä tapana hieman muuttua matkan varrella, niin kävi meidänkin projektin kanssa. Lupaan kuitenkin olla aktiivisempi ja päivitellä kuulumisia myöhemmin enemmän.

   Kiitos, minulla oli joskus 4 vuotta sitten punainen toppatakki ja nyt viime talvena aloin kaivata taas väriä talveen. Olen kyllä erittäin tyytyväinen valintaani. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *